A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Заліщицька центральна міська лікарня" Заліщицької міської ради

Новини

Амбулаторна реабілітація в Лікарні КНП "Заліщицька центральна міська лікарня"

У нашій лікарні ми прагнемо забезпечити кожному пацієнту індивідуальний та ефективний підхід до процесу одужання. Наші програми амбулаторної реабілітації охоплюють широкий спектр послуг, спрямованих на активне та швидке відновлення.

15:28 30.05.2024

Комп'ютерна томографія в КНП «Заліщицька ЦМЛ»

Комп’ютерна томографія(КТ) є високоінформативним, безболісним та неінвазивним діагностичним інструментом для виявлення захворювань і травматичних ушкоджень. Метод використовує рентгенівські промені та комп’ютерну обробку даних для створення безлічі тонких поперечних «зрізів» тіла пацієнта, з подальшим створенням 3D-зображень м’яких тканин і кісток.

14:07 23.04.2024

КНП «Заліщицька ЦМЛ» отримала новий автомобіль від міста-побратима

Адміністрація КНП «Заліщицька центральна міська лікарня» Залішицької міської ради та колектив лікарні висловлює щиру подяку Заліщицькому міському голові Івану Дрозду за постійну підтримку та турботу про наш заклад, а також пацієнтів, що перебувають на лікуванні у відділеннях стаціонару.

10:34 15.11.2023

Важливість ментального здоров'я

Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні аспекти. Як зрозуміти, що стан душевного здоров’я вийшов із рівноваги та настав час звернутися до психотерапевта.

12:18 10.10.2023

Всесвітній день серця

29 вересня відзначають Всесвітній день серця за ініціативою Всесвітньої федерації серця та підтримкою Всесвітньої організації охорони здоров’я з 2000 року.

09:54 29.09.2023

Сучасне обладнання в лабораторії КНП «Заліщицька ЦМЛ»

Основою лабораторної діагностики є інформація про стан організму пацієнта на клітинному й молекулярному рівні, що дозволяє лікареві більш глибоко зрозуміти етіологію й патогенез захворювання. Без лабораторних досліджень неможливим є не лише постановка клінічного діагнозу, але й контроль над ефективністю та безпекою лікування. Від рівня достовірності лабораторних досліджень залежить прийняття лікарем рішень щодо профілактики та лікування хворого.

12:03 06.07.2023

В КНП « Заліщицька ЦМЛ» надається високоспеціалізована допомога хворим з інфарктом міокарда, стенокардіями та хворим з ішемічною хворобою серця.

В нашому закладі з 2017 року працює ангіограф, за допомогою якого проводились малоінвазивні втручання з лікування атеросклерозу судин нижніх кінцівок, а з 2021 року функціонує інтервенційне відділення, де проводять на сучасному ангіографі коронарографії та стентування коронарних судин.

12:12 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора