A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Заліщицька центральна міська лікарня" Заліщицької міської ради

Важливість ментального здоров'я

Дата: 10.10.2023 12:18
Кількість переглядів: 48

Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Це поняття дуже широке і поєднує різні аспекти. Як зрозуміти, що стан душевного здоров’я вийшов із рівноваги та настав час звернутися до психотерапевта.

 

Згідно з визначенням ВООЗ, ментальне здоров’я — це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.

Це означає, що ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. А з іншого боку — психічне здоров’я кожного індивіда важливе для всього суспільства.

Отже, в разі виникнення проблем з вашим здоров'ям ми завжди раді допомогти ВАМ та подбати про ваше ментальне здоров'я в Заліщицькій лікарні. Варто зазначити , що всі медичні працівники, що працюють на первинному рівні пройшли навчання на Академії НСЗУ « Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» , та мають відповідні сертифікати.

Надається безкоштовна кваліфікована медична допомога згідно з укладеним договором з Національною Службою Здоров'я № 51 «Супровід і лікування дорослих і дітей з психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги».

Завджди раді надати Вам не обхідну допомогу та підтримати Ваше ментальне здоров'я!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора