A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Заліщицька центральна міська лікарня" Заліщицької міської ради

Ендопротезування тепер можливе в КНП «Заліщицька ЦМЛ»

Дата: 16.08.2023 09:25
Кількість переглядів: 28

Рух — невід'ємна частина життя людини та одна з найважливіших функцій організму, яка здійснюється за рахунок роботи кістково-м'язової системи.

Травматологія — один із найдавніших розділів клінічної медицини. Адже травми та різні пошкодження людина отримувала за всіх часів. Лікарі спеціалізуються на вивихах, переломах, забоях та інших травмах кісток та суглобів.

Хвороби суглобів розвиваються стрімко, тому дуже важливо вчасно їх діагностувати і почати лікувати. Це допоможе зберегти рухливість та легкість рухів і позбавить від сильних болей.

Якщо цього не зробити - це може привести до повного руйнування суглобів і єдиним виходом буде ендопротезування.

Що це таке?

Ендопротезування - це метод оперативного лікування патології суглобів, метою яких є відновлення функції. Зміст операції полягає в тому, щоб замінити пошкоджений суглоб на штучний. Це дозволяє хворому відновити рухи та уникнути інвалідності.

Ендопротезування суглобів (зокрема кульшових) у сучасній травматології та ортопедії вважається однією із найрозповсюдженіших операцій для пацієнтів старшого віку і визнано однією з найуспішніших операцій в ортопедії.

Тепер це можливо в КНП «Заліщицька ЦМЛ», дані оперативні втручання в нашому закладі проводяться протягом останніх п’яти років. За цей період проведено близько 60 операцій, з них по заміні колінного суглоба - 9 , і 48 кульшових суглобів.

Після подібних операцій пацієнт забуває про болі в суглобах і повертається до активного життя. В нашій лікарні ми використовуємо тільки високоякісні ендопротези провідних виробників, які пройшли багатоступеневу систему контролю і сертифікації. Завдяки цьому термін таких суглобів досягає 20 років, а іноді навіть більше.

Наші ортопеди-травматологи з багаторічним досвідом займаються випадками будь-якої складності. Нададуть вам детальну консультацію та ретельно підготують до втручання зі спеціалістом, якому Ви можете задати всі питання які Вас цікавлять.

Професійні анестезіологи, зроблять Ваше перебування в операційній максимально безпечним, а післяопераційний період безболісним. Ми надамо Вам комфортний стаціонар та цілодобовий нагляд лікарів та персоналу для швидкого відновлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора