A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Заліщицька центральна міська лікарня" Заліщицької міської ради

Сучасне обладнання в лабораторії КНП «Заліщицька ЦМЛ»

Дата: 06.07.2023 12:03
Кількість переглядів: 27

Основою лабораторної діагностики є інформація про стан організму пацієнта на клітинному й молекулярному рівні, що дозволяє лікареві більш глибоко зрозуміти етіологію й патогенез захворювання. Без лабораторних досліджень неможливим є не лише постановка клінічного діагнозу, але й контроль над ефективністю та безпекою лікування. Від рівня достовірності лабораторних досліджень залежить прийняття лікарем рішень щодо профілактики та лікування хворого.

Всі дослідження в лабораторії КНП «Заліщицька ЦМЛ» проводяться на сучасному автоматичному та напівавтоматичному обладнанні з використанням комп`ютерної лабораторної інформаційної системи, яка дає можливість пацієнту швидко отримати результат та дозволяє уникнути лабораторної помилки через людський фактор. У нашій лабораторії проводяться дослідження за всіма основними напрямками діагностики, а саме весь спектр класичних тестів клінічної біохімії: дослідження вуглеводного, ліпідного, пігментного, білкового та азотистого обмінів, метаболізм заліза та діагностика анемій, визначення ферментів, ревма- та кардіомаркерів, електролітів та мікроелементів, повне дослідження системи згортання крові (гемостазу). Також виконуємо дослідження функції щитовидної залози, скринінг охорони материнства, визначаємо гормони, онкомаркери, гепатити та TORCH-інфекції, вітаміни, маркери запалення тощо.

Всі аналізи призначаються лікарем, виходячи із віку, статі пацієнта, особливостей хвороби, а також загального стану та наявності скарг. Перед здачею матеріалу для лабораторного аналізу слід врахувати вплив на достовірність результатів фізичного навантаження, раціону харчування, прийому лікарських засобів та інших чинників. Тому в деяких випадках необхідна спеціальна підготовка до дослідження, про яку обов'язково попередить лікар. У нас Ви можете здати біоматеріал на дослідження маючи електронне скерування від Вашого лікуючого лікаря безкоштовно.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора