A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Заліщицька центральна міська лікарня" Заліщицької міської ради

В КНП « Заліщицька ЦМЛ» надається високоспеціалізована допомога хворим з інфарктом міокарда, стенокардіями та хворим з ішемічною хворобою серця.

Дата: 16.05.2023 12:12
Кількість переглядів: 29

В нашому закладі з 2017 року працює ангіограф, за допомогою якого проводились малоінвазивні втручання з лікування атеросклерозу судин нижніх кінцівок, а з 2021 року функціонує інтервенційне відділення, де проводять на сучасному ангіографі коронарографії та стентування коронарних судин.

Дану діагностично- лікувальну процедуру проводять лікарі, які пройшли спеціалізацію в місті Києві в Інституті кардіології імені академіка М. Д. Стражеска НАМН України.

З відкриття інтервенційного відділення проведено більше 100-а коронарографій та більше 60-ти стентувань коронарних артерій для ургентних пацієнтів з гострим інфарктом міокарда та плановим пацієнтам із стенокардіями та ІХС.

Уже в 2023 рік проведено близько 30-ти коронарографій, надано ургентну допомогу 14-ом пацієнтам з інфарктом міокарда та проведено їм ургентне стентування коронарних судин.

ІНФАРКТ МІОКАРДА - чума 21 століття.

Смертність від інфаркту міокарда одна з найвищих в Україні (близько 25%).

Провідний симптом — тяжкий, довготривалий напад нестерпного стисливого, розпирального болю за грудиною або печія в грудях зі страхом смерті. Іррадіація в ліву половину грудної клітки, ліву руку, шию та нижню щелепу.

ІНФАРКТ МОЖНА ПОПЕРЕДИТИ!

Якщо Вас турбують біль у грудях, задишка, аритмія (перебої в роботі серця),

Вам необхідно проведення коронарографії.

КОРОНАРОГРАФІЯ - «золотий стандарт» діагностики ішемічної хвороби серця. Це єдина можливість правильно лікувати ішемічну хворобу серця та запобігти інфаркту міокарда.

Дозволяє найбільш точно оцінити ступінь звуження судин серця атеросклеротичною бляшкою.

Якщо вчасно виявити проблему та встановити стент в уражену артерію, інфаркту не буде!

СТЕНТУВАННЯ СУДИН СЕРЦЯ - найбільш ефективний метод лікування ішемічної хвороби серця. Він полягає в постановці стента - внутрішньо судинного каркасу, який відновлює просвіт коронарної артерії. Результатом стентування є покращення стану пацієнта з першої хвилини встановлення вже на операційному столі.

Ми з радістю Вам допоможемо бути здоровішими!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора